HOMEMADE RECIPES result Épices vietnamiennes
Riz sauté vietnamien au bœuf et légumes marinés : recette au...
Le Cơm rang dưa bò (Riz sauté vietnamien au bœuf et légumes marinés) est une véritable icône de la street food hanoïenne : simple, populaire mais inoubliable.
Les grains de riz jasmin sauté dorés et croustillants, le bœuf tendre et parfumé, et les légumes moutarde marinés légèrement acidulés créent une harmonie parfaite — acidulé, salé, sucré, parfumé à l’ail — typique des ruelles de la vieille ville.
Le plus fantastique ? Vous pouvez recréer la saveur authentique de Hanoï directement chez vous, en Europe.
Tous les ingrédients comme le riz jasmin ORIENT GOURMET, les légumes marinés Lotus, la sauce aux huîtres Lee Kum Kee et la sauce soja Jin S Sempio sont disponibles sur HelloAsia.ch
Vietnamese Beef Salad: A Fresh and Easy Summer Recipe
Discover the secret to a Vietnamese beef salad bursting with freshness and flavor! Imagine tender beef fillet, lightly seared over high heat, paired with the light acidity of green mango, the crisp texture of cucumber, and the delicate aroma of fresh herbs like coriander, mint, or Thai basil... All topped off with a homemade nuoc mam sauce that's sweet, savory, and tangy.
How to Cook Crab Broth Vermicelli with PorKwan Crab Seasonin...
How to Make Vietnamese-Style Pork Stir-Fry
Lolot leaf rolls rolled with pork
Lolot leaves have a very appealing fragrance, especially when wrapped around minced pork to be fried. Join Hello Asia as we prepare these delicious lolot leaf minced pork rolls for today's meal!